Lachpiet stelt zich voor

Lachpiet Hoorwiekloptdaar Sinterklaas Purmerend

Hoi allemaal, Natuurlijk kan ik niet ontbreken in het team van Hoor wie klopt daar. Dus ook een kort verhaaltje van mijn kant. Natuurlijk heb ik een “gewone” naam. Doordat ik bij het minste geringste in de lach schiet, veranderde mijn naam al snel naar Lachpiet. Ik schiet al in de lag als Sinterklaas zijn […]

Turnpiet stelt zich voor

Turnpiet Hoorwiekloptdaar.nl Bezoek Sint aan huis

Lieve lieve Kinderen, Spannend spannend spannend! Sinterklaas heeft mij gevraagd of ik dit jaar mee wil naar Nederland. Om daar het grote feest te vieren. Natuurlijk heb ik het uitgeschreeuwd van blijheid en volmondig JAAAAAAA gezegd. Van SnoepPiet en SchaatsPiet en vele andere Pieten heb ik al zoveel leuke verhalen gehoord. Dat wil ik zelf […]

Schaatspiet stelt zich voor

Schaatspiet Hoorwiekloptdaar Sinterklaas Purmerend

Lieve kindjes, In 2016 mocht ik van Sinterklaas voor het eerst mee naar Nederland. Dit was erg wennen om weg te gaan uit het grote kasteel in Spanje, weg van het mooie weer en op naar het  mooie maar soms koude Nederland. Ik heb gelukkig geen problemen met de kou, sterker nog deze Piet is […]

Snoeppiet stel zich voor

Piet in bakkerij Hoorwiekloptdaar Sinterklaas Purmerend

Lieve Kids! Chocoláááá!! Pepernoten, pepernoten!! Suikergoeoeoed…. Mmmmm!! Ik ben ‘Snoeppiet’ en dol op alles wat de bakpiet bakt! Jullie ook? De Sint weet dat ik zo ontzettend van snoepen houd, dat ik eigenlijk nooit in de keuken mag komen. De Sint is anders bang, dat ik al het snoepgoed op eet…..!  Ik wil natuurlijk dat jullie […]

Sinterklaas stelt zich voor

Sinterklaas Purmerend Hoorwiekloptdaar

Beste vrienden, Cyber Piet heeft mij gevraagd om een bericht te schrijven om me aan jullie voor te stellen. Ik moest stiekem lachen, want eigenlijk kennen jullie mij allemaal al heel goed. Er is zelfs een liedje over mij geschreven: “Sinterklaas, wie kent hem niet?” Toch ga ik mijn best doen om jullie een beetje […]