Schaatspiet Hoorwiekloptdaar Sinterklaas Purmerend

Schaatspiet stelt zich voor

Hier onder lees je alles over het avontuur van Sinterklaas en de Pieten. Ze vertellen er graag over.

Lieve kindjes,

In 2016 mocht ik van Sinterklaas voor het eerst mee naar Nederland. Dit was erg wennen om weg te gaan uit het grote kasteel in Spanje, weg van het mooie weer en op naar het  mooie maar soms koude Nederland. Ik heb gelukkig geen problemen met de kou, sterker nog deze Piet is fan van kou, want schaatsen is mijn favoriete bezigheid.

Daarom word ik ook wel de schaatspiet van de groep genoemd. Het liefste kom ik zelfs op de schaats naar Nederland vanuit Spanje, maar volgens sinterklaas en de andere Pieten kan dat niet.

Ik vind het altijd wel jammer dat er geen ijs ligt als wij van Spanje naar Nederland varen. Ik hou namelijk niet zo van vloeibaar water, wanneer het water bevroren is voel ik mij veel veiliger.

Zwemmen vind ik soms nog best een beetje lastig 🙁 Zouden jullie mij kunnen helpen met leren zwemmen op het volgende bezoek dat we komen?

Nu ik Sinterklaas weer blij heb gemaakt met mijn voorstelstukje voor de site ga ik snel verder met alle schaatsen klaarzetten en natuurlijk even uittesten hoe ze schaatsen.

Ik zie jullie graag weer tijdens de intocht op, school, bij het werk van papa of mama of natuurlijk bij jullie thuis!

Liefs en warme ijs knuffels van de schaats piet! <3

Het leukste feest van Purmerend

Hier boek je de echte Sint

Sint en zijn Pieten bij jou op bezoek in Purmerend is heel eenvoudig. Vul onderaan deze pagina het contact formulier in en we nemen snel contact met je op. Wees wel op tijd, want de agenda zit steeds sneller vol.

Sint Huisbezoek Purmerend HoorWieKloptDaar

Enthousiast geworden?

Wacht dan niet langer en vul het formulier hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op!