Piet in bakkerij Hoorwiekloptdaar Sinterklaas Purmerend

Snoeppiet stel zich voor

Hier onder lees je alles over het avontuur van Sinterklaas en de Pieten. Ze vertellen er graag over.

Lieve Kids!

Chocoláááá!! Pepernoten, pepernoten!! Suikergoeoeoed…. Mmmmm!! Ik ben ‘Snoeppiet’ en dol op alles wat de bakpiet bakt! Jullie ook? De Sint weet dat ik zo ontzettend van snoepen houd, dat ik eigenlijk nooit in de keuken mag komen. De Sint is anders bang, dat ik al het snoepgoed op eet…..! 

Ik wil natuurlijk dat jullie ook het heerlijke snoepgoed van de bakpiet kunnen proeven, maar ik vind het zelf ook zóóó lekker en ik kan er héél moeilijk van af blijven! Daarom heb ik jullie een geheimpje te vertellen… Beloven jullie niets tegen de Sint te zeggen? 

Als het donker is, de Sint en de Pieten liggen te slapen, dan sluip ik héél zachtjes naar de keuken en verstop ik mij in een keukenkastje met een handvol pepernoten of een stukje van een chocoladeletter….! Dat is echt smullen!! Sssst, ons geheimpje!

Ieder jaar moet ik mij van de Sint aan één afspraak houden… Ik moet het snoepgoed met jullie delen en ik mag niet alles zelf op eten! Maar weet je lieve kinderen, ik vind delen zo moeilijk…! Nu wil ik jullie vragen of jullie mij daarbij willen helpen? Ik heb gehoord dat jullie juist heel goed kunnen delen en ik denk dat ik wel iets van jullie kan leren…..

Heel veel lieve taai taai, chocola en pepernoten knuffels van de Snoeppiet!

Het leukste feest van Purmerend

Hier boek je de echte Sint

Sint en zijn Pieten bij jou op bezoek in Purmerend is heel eenvoudig. Vul onderaan deze pagina het contact formulier in en we nemen snel contact met je op. Wees wel op tijd, want de agenda zit steeds sneller vol.

Sint Huisbezoek Purmerend HoorWieKloptDaar

Enthousiast geworden?

Wacht dan niet langer en vul het formulier hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op!