Turnpiet Hoorwiekloptdaar.nl Bezoek Sint aan huis

Turnpiet stelt zich voor

Hier onder lees je alles over het avontuur van Sinterklaas en de Pieten. Ze vertellen er graag over.

Lieve lieve Kinderen,

Spannend spannend spannend! Sinterklaas heeft mij gevraagd of ik dit jaar mee wil naar Nederland. Om daar het grote feest te vieren. Natuurlijk heb ik het uitgeschreeuwd van blijheid en volmondig JAAAAAAA gezegd.

Van SnoepPiet en SchaatsPiet en vele andere Pieten heb ik al zoveel leuke verhalen gehoord. Dat wil ik zelf graag een keer meemaken.

Nu wilde Sinterklaas wel dat ik mij even voor zou stellen, waar ik een beetje verbaasd door was. Zouden wij dan al eerder naar Nederland gaan? Om iedereen al even te zien en een gezellig praatje mee te maken? Alle Pieten moesten een beetje gniffelen en E-Piet vertelde dat er gewoon een leuk verhaaltje op de site moest komen en hij dit dan weer op de website zou zetten.

Best lastig om een stukje te schrijven maar ik ga mijn best doen: in 2021 ga ik dus voor het eerst mee naar Nederland. Daar ben ik er wel een paar keer op vakantie geweest, maar ik moet er altijd heel erg wennen. Jullie moeten weten dat ik namelijk liever in Spanje een beetje aan het gymmen ben. Zo heb ik een balk van de ene kant van het kasteel naar de andere kant gelegd zodat ik daar mijn evenwicht een beetje op kan oefenen. Stiekem doe ik dit ook wel eens op mijn handen en maak op deze hoge balk nog wel eens een radslag.

Ook vind ik het leuk om op mijn handen van de trap af te lopen. Als het kan kom ik misschien wel op mijn handen bij jullie thuis of leer jullie hoe het moet.

Een ander dingetje van mij is dat ik enorm nieuwsgierig ben. Het is zelfs zo erg, dat ik Sinterklaas zijn slaapkamer ben binnengelopen om naar een van zijn mijters te kijken hoe deze nou zo goed blijft zitten

Ik kan mij namelijk heel goed voorstellen dat het nog wel eens hard waait tijdens de lange tocht naar Nederland en ik heb nog nooit van een Piet gehoord dat dat de mijter afwaaide.

Heel leuk dat ik weet hoe het zit en hoe simpel het eigenlijk is, misschien laat Sinterklaas dit jullie ook wel eens zien, ik heb in ieder geval begrepen dat er meerdere mogelijkheden zijn en natuurlijk kan de werkmijter ook nog gepakt worden.

Ik hoop jullie in ieder geval snel te zien! Wat heb ik er veel zin in, maar ga nu nog even de turnzaal in. Ik moet tenslotte wel goed getraind aankomen in Nederland. Vooral mijn evenwicht op de hoge hoge daken kunnen houden.

Zien wij elkaar tijdens de Sinterklaasperiode, ik hoop het wel.

Een dikke koprolgroet,

Turnpiet

Het leukste feest van Purmerend

Hier boek je de echte Sint

Sint en zijn Pieten bij jou op bezoek in Purmerend is heel eenvoudig. Vul onderaan deze pagina het contact formulier in en we nemen snel contact met je op. Wees wel op tijd, want de agenda zit steeds sneller vol.

Sint Huisbezoek Purmerend HoorWieKloptDaar

Enthousiast geworden?

Wacht dan niet langer en vul het formulier hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op!