Sinterklaas op bezoek in Purmerend

Een bezoek van HoorWieKloptDaar

Heb je zin om een onvergetelijk en magisch moment te beleven met de enige echte Sinterklaas van Purmerend en zijn leukste Pieten? Maak je dan klaar voor een bezoek van HoorwieKloptDaar.nl bij jou thuis waar de betovering van Sinterklaas tot leven komt! Laat je verrassen door de vreugde, de spanning en de blijdschap die deze bijzondere periode met zich meebrengt.

HoorwieKloptDaar.nl zorgt dat de tradities van Sinterklaas en zijn Pieten samenkomen. Met een bezoek van Sinterklaas met zijn vrolijke Pieten kun je jezelf onderdompelen in de magie van het Sinterklaasfeest en genieten van unieke ervaringen die speciaal zijn ontworpen om de harten van jong en oud te verwarmen in Purmerend en wijde omgeving.

Wat maakt een bezoek van HoorwieKloptDaar.nl zo speciaal? Je hebt de mogelijkheid om Sinterklaas persoonlijk te ontmoeten! Stel je voor dat je oog in oog staat met de legendarische Sinterklaas, jouw grootste vriend, en hem kunt vertellen over je wensen, en natuurlijk vragen stellen. Het gevoel van opwinding en vreugde dat dit teweegbrengt, is simpelweg onbeschrijfelijk en vooral onvergetelijk!

 

Het verloop van een huisbezoek?

Hoe het bezoek loopt dat bepaal jijzelf, natuurlijk doen wij gezellig met zijn allen een liedje als jij dat wil, misschien gaan wij wel echt pepernoten bakken in een toverpepernotenpan, een heus Pietendiploma uitreiken en natuurlijk gaan wij gezellig cadeautjes uitdelen, Sinterklaas vindt het nu al leuk.

Sint Huisbezoek Purmerend HoorWieKloptDaar

Wat kun je verwachten

Hoorwiekloptdaar.nl komt graag bij jou op bezoek. Een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten in Purmerend duurt 20 minuten, dit bezoek is inclusief strooigoed en veel gezelligheid, dus een waar feest voor groot en klein, de kosten bedragen voor zo’n onvergetelijk bezoek €90,-.

Natuurlijk kan Sinterklaas in overleg wat langer bij jullie op bezoek komen, neem hier gerust contact over op. Buiten Purmerend is in overleg. Stuur ons een bericht of neem contact op, dan bespreken we graag wat er mogelijk is.

Enthousiast geworden?

Wacht dan niet langer en vul het formulier hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op!