Boek Piet

Lieve lieve lieve kinderen,

Al die pieten die maar stukjes schrijven!! Erg leuk hoor maar dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Veel van jullie hebben mij niet gezien, dat weet ik zeker. Toch is er iets magisch met Sinterklaas en natuurlijk zijn Pieten, dus ook met mij, want ik heb jullie natuurlijk wel gezien.

Ik zal jullie eerlijk zeggen, ik ben eigenlijk liever niet zo op de voorgrond aanwezig, natuurlijk sta ik op de boot tijdens de intocht en ben ik elke keer weer verbaast hoeveel blije kindergezichten ons staan op te wachten maar dat was het voor mij dan ook wel.

Jullie zullen begrijpen dat er altijd erg veel regelwerk komt kijken als Sinterklaas in Nederland is dus die taak neem ik graag op me. Tot 2010 heb ik dat met erg veel plezier gedaan en in dat jaar vroeg Sinterklaas of ik zin had om mee te gaan naar IJsselstein bij een hele lieve jongen, Rens.

Rens was zo onder de indruk dat Sinterklaas met zijn Pieten nu echt bij hem thuis was dat hij niet meer stopte met praten, hij bleef vertellen over van alles en nog wat. Ik heb hier zo van genoten, en Rens ook dat hij het eigenlijk wel goed vond dat we geweest waren en een cadeau was niet eens nodig.

Natuurlijk kan dat niet en hebben we gezamenlijk het cadeau uitgepakt, ik heb bijna nog nooit iemand zo zien reageren. Dezelfde dag ben ik dan ook maar mee gegaan naar Hoveling Electrotechniek. Ook weer zo een fantastisch bezoek met een zingende Dirk. Alles kon daar polonaise lopen, feesten en natuurlijk de nodige cadeaus.

Ik heb dus besloten om me meer te laten zien samen met Sinterklaas en de andere pieten. Ik zie ernaar uit en kan niet wachten tot november.

Hele hele hele dikke kus van mij en we zien elkaar snel. Boek-Piet